Michel Maitimu

Maak kennis met onze Michel

Hier ben ik: Michel Maitimu, 49 jaar, samenwonend met partner, zoon van 13 en een dochter van 5 jaar.
Mijn (werk)ervaring: Ik heb zowel van de SG Krimpenerwaard als van de Openbare MAVO in Krimpen mogen genieten. Daarna Informatica gedaan om uiteindelijk de dienstplicht te vervullen. Na mijn diensttijd heb ik als administrateur bij een boekbinderij/mailing specialist in hartje Rotterdam gewerkt. Sinds 1998 tot heden ben ik bij NS Reizigers/NS Internationaal in diverse logistieke functies werkzaam.

Mijn vrije tijd: Actief golfen en zo nu en dan drummen en fotograferen. Passief kijken en luisteren naar basketball, voetbal, theater en muziek.
In de politiek: Stem van Krimpen staat bij mij voor directe lijnen met de burgers. Transparantie en er zijn voor alle burgers, niemand uitgezonderd. Het is voor mij een eer dat ik deel uit mag maken van deze partij. In mijn opvoeding heb ik meegekregen: behandel een ieder zoals jezelf behandeld wilt worden. Respect krijg je door respect te geven. Dat is wat ik uit wil dragen.

Wat vind ik belangrijk voor Krimpen: Mijn standpunt voor Krimpen: vrijetijds besteding (in alle vormen en maten) voor jong en oud meer uit het dal krijgen en niet bij voorbaat af laten schieten. Als geboren en getogen Krimpenaar doet het mij goed om te zien wat er allemaal voor goede en leuke dingen er georganiseerd worden. Nog weinig mensen lijken dit te weten of maken hier nauwelijks of niet gebruik van. Krimpen is niet alleen voor jong of alleen voor oud, Krimpen is er voor iedereen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de zorg voor ouderen gewaarborgd blijft, want jong zal later ook oud worden en nog steeds van Krimpen willen genieten.

Wat wil ik veranderen: Als eerste kan ik zelf geen zaken in mijn eentje veranderen, want veranderen doe je met elkaar. Als ik zo medeburgers hoor, moet er flink wat veranderen aan de winkelcentra in Krimpen qua winkelaanbod en leegstand. Tevens zou ik mee willen helpen om een oplossing te vinden voor wat betreft de file problemen rondom de Algerabrug. En met de nieuwbouwprojecten hoop ik dat de doorstroming voor bewoners naar een woning wat makkelijker zal verlopen.

Tot slot:
Krimpen aan den IJssel staat voor jou en mij. Voor alle Krimpenaren dus!