Martijn van der Steeg

Maak kennis met onze Martijn

Hier ben ik: Hoi! Ik ben Martijn van der Steeg. Ik ben achttien jaar oud en woon al heel m’n leven in Krimpen.
Mijn (werk)ervaring Ik studeer momenteel rechten aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast heb ik ruim twee jaar bij verschillende restaurants in Krimpen gewerkt, en werk ik op het moment bij een reclamebureau in Rotterdam. Politiek heb ik altijd al interessant gevonden, en hoop daar later ook wat mee te doen.

Mijn vrije tijd: In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrienden op pad of kijk ik een serie. Ook hou ik enorm van voetbal. Naast dat ik het zelf speel ben ik ook elk weekend te vinden waar Feyenoord speelt.

In de politiek: In 2014 was de opkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen ruim 60%. Dat is minder dan de landelijke verkiezingen en dat is jammer! Lokale politiek is een stuk belangrijker dan veel mensen denken: het is namelijk de meest directe invloed op de lokale besluitvorming.
Wat vind ik belangrijk voor Krimpen: De jeugd heeft de toekomst! Krimpen is een hele mooie gemeente, maar voor jongeren schort er nog het een en ander aan. Daarom moet Krimpen aantrekkelijker worden voor de jeugd door flexibeler, leuker en ondernemender te worden. Stem van Krimpen is voor mij met haar vooruitstrevende visie de ideale partij om deze verlangens in praktijk te brengen.

Wat wil ik veranderen: Jongeren moeten enthousiaster worden over lokale politiek én Krimpen aan den IJssel. Ik wil als jongen van achttien, en zelf dus een jongere, een gezicht zijn voor de jeugd in de lokale politiek. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat meer jonge mensen het stemhokje opzoeken en dan hun wensen worden gehoord in het gemeentehuis.

Tot slot: Stem van Krimpen is de stem van de toekomst!