Margot Wekker

Maak kennis met onze Margot

Hier ben ik: Margot Wekker, geboren in Maassluis en sinds 2000 woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Ik woon samen met Erwin en onze kinderen, een dochter van 18 en zoon van 15 jaar.

Mijn (werk)ervaring: De rode draad in mijn loopbaan van docent lichamelijke opvoeding tot communicatietrainer, van accountmanager tot lifecoach en van moeder tot vrijwilliger en voorzitter bij Stichting Jongerentheater Quint, is verbinding. In verbinding anderen helpen en bijdragen aan hun ontwikkeling.

Mijn vrije tijd: geniet ik van reizen, kunst, lezen, koken, skiën en theaterbezoek in willekeurige volgorde.

In de politiek: De lokale politiek kan het verschil maken. Luister naar wat voor burgers belangrijk is en heb het lef om die stem te laten horen en te hervormen.

Wat vind ik belangrijk voor Krimpen: Krimpen dient open te staan voor vernieuwing en hervorming zolang dat ten goede komt aan de burgers. Een ieder verdient een stem waarnaar geluisterd wordt voordat er besluiten genomen worden.

Wat wil ik veranderen: Verbinding is voor mij het sleutelwoord. Verbinding tussen alle burgers, van jong tot oud, afkomst of professie. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld mooier wordt als iedereen in aanraking komt met kunst en cultuur. Ik vind het belangrijk dat er gelegenheid is om er op uit te trekken, om elkaar te ontmoeten. Dat een ieder gehoord wordt wanneer er zaken spelen die voor hem of haar belangrijk zijn om in onze gemeente veilig, duurzaam en met plezier te kunnen wonen. De wensen van burgers vinden gehoor bij deze partij en voor mij de reden om me aan te sluiten bij Stem van Krimpen.

Wat wil ik veranderen: Er is veel potentieel in deze gemeente dat nog niet zichtbaar is. Ruimte voor talentontwikkeling en cultuur(educatie) verdient meer aandacht. Evenals de zorg voor ouderen. Een eerlijke verdeling van beschikbare middelen vind ik belangrijk.

Tot slot: Als je uit de pas loopt maak je het mooiste ritme
Uit de pas kunnen en willen lopen is minstens zo belangrijk als in de pas lopen. Een absolute voorwaarde voor creativiteit en om vernieuwingen en veranderingen door te voeren in een prachtige gemeente.