Ivonne Pols-Vergeer

Maak kennis met onze Ivonne

Hier ben ik: Ivonne Pols-Vergeer, al sinds 1983 inwoner van Krimpen aan den IJssel en trotse (schoon)moeder en oma van een dochter en twee mooie kleindochters.
Mijn (werk)ervaring: Jaren als schippersvrouw meegewerkt op een binnenvaartschip daarna als hoofd kwaliteit & administratie en secretaresse gewerkt. Nu actief als secretaris bij YMCA Krimpen en Beheerstichting Groenendaal (’t Onderdak). Daarnaast organiseer ik creatieve clubs aan kinderen van groep 3 t/m 8.

Mijn vrije tijd: Lezen, muziek, creatief bezig zijn, wandelen, fietsen, familie en vrienden.

In de politiek: In de jaren als bestuurder van een vrijwilligers organisatie heb ik regelmatig met de lokale politiek te maken gehad en daardoor in de Stem van Krimpen een stem gevonden om zaken die, binnen de gemeenteraad besproken moesten worden, bespreekbaar te maken. Voor mij is de Stem van Krimpen de verbindende factor tussen de gemeente en de lokale politiek. Duidelijk, helder en benaderbaar voor iedereen.

Wat vind ik belangrijk voor Krimpen: Dat Krimpen een gemeente blijft waar iedereen zich prettig in voelt, Dat Krimpen meegaat met de tijd en zijn horizon verbreedt. Mijn affiniteit lig bij het Jeugd- en jongerenwerk, vrijwilligersorganisaties en de sociale voorzieningen, voor jong en oud, in onze gemeente.

Wat wil ik veranderen: Dat onze gemeente er meer voor iedereen is. Voor jong en oud, kerkelijk of niet kerkelijk. Voor en door iedereen. Open en transparant!

Tot slot: Samen kun je elkaar versterken. Verbondenheid is de kracht van de samenleving.