Stem van Krimpen viert 10 jarig jubileum

Deze week bestaat Stem van Krimpen 10 jaar.
In 2010 startte de partij met één zetel. Inmiddels zijn we met maar liefst 5 zetels de grootste partij en maken deel uit van de coalitie. Oprichters Bert Luijendijk (raadslid) en Kirsten Jaarsma (wethouder) vertrouwden er toen al op dat veel Krimpenaren de roep tot politieke verandering en vernieuwing zouden gaan steunen.

Stem van Krimpen is een partij die open staat voor ideeën, aandachtspunten en suggesties van alle inwoners van Krimpen aan den IJssel. Een partij die een helder en duidelijk geluid wil laten horen; de stem van Krimpen.
SVK wil politieke discussies over gemeentelijke zaken en vindt dat het publieke debat vanuit de samenleving in Krimpen dient plaats te vinden. De partij pleit voor een samenleving waar plaats is voor iedereen en waar ieders mening telt.

In het logo komen zowel het blauw van de IJssel, het groen van de prachtige polder en de ‘i’ van ‘inwoners’ voor, samen gebracht in een tekstballon om niet alleen onze stem te vertegenwoordigen, maar vooral ook om de stem van al onze inwoners te representeren.
Vrijdagavond geeft SVK een partijtje voor haar leden. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er ook live muziek zijn om te vieren waar de partij nu al 10 jaar voor staat.

Alle nieuwsberichten