Ons nieuwe burgerraadslid: Sebastiaan van der Steeg

Onze jonge aanwinst Sebastiaan van der Steeg stelt zich aan u voor:

Ik ben Sebastiaan van der Steeg, 24 jaar oud en sinds kort weer woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Het afgelopen jaar heb ik gewoond
in Rotterdam, maar kon Krimpen uiteindelijk toch niet missen en woon inmiddels weer hier. Verder studeer ik fiscaal recht op de Erasmus Universiteit Rotterdam, ben ik een fanatiek mountainbiker en mocht het écht heel lekker weer zijn, ga ik nog weleens hardlopen.
Vanaf 2017 ben ik lid van Stem van Krimpen en sindsdien heb ik mij altijd betrokken gevoeld met de politiek in Krimpen. Zo ben ik sinds 2018 lid van de commissie bezwaarschriften. Een onafhankelijk orgaan dat advies geeft over ingediende bezwaarschriften. Als ik nu terugkijk naar mijn profiel op de Stem van Krimpen website, schiet er voor mij direct iets bovenuit. Dicht bij de burger staan, hetgeen waar Stem van Krimpen altijd zo sterk in is, wil ik ook weer vol op inzetten.

Vanuit Stem van Krimpen kreeg ik in maart j.l. de kans aangeboden om Michel Maitimu op te volgen als burgerraadslid. Een kans die ik niet kon laten schieten om als ‘jongere’ mijn stem te laten horen in de lokale politiek en daarnaast politieke ervaring op te doen!

Tot slot wil ik de Stem van Krimpen fractie bedanken voor het getoonde vertrouwen richting mij. Dit vertrouwen wil ik terugbetalen door het ondersteunen van de fractie waar mogelijk.
Hopelijk komt er aan deze vreemde tijden beheerst door Covid-19 snel een einde. Alleen samen gaat dit lukken!
Sebastiaan van der Steeg
Alle nieuwsberichten