KLEURRIJK KRIMPEN WORDT WEER GRIJS

Aan Kleurrijk Krimpen komt een einde nu VVD en KB de SGP weer aan de macht helpt. ‘Evenwichtig door de crisis’ noemen de zes(!) nieuwe coalitiepartijen hun coalitieprogramma dat onder leiding van de fractievoorzitter van de SGP, tevens formateur is samengesteld.
Wilco Slotboom-Zeedijk, fractievoorzitter Stem van Krimpen: “Deze Nota van Respect gaat niet in op waar de kosten van betaald kunnen worden; de gemeente komt immers nu al ruim 2 miljoen euro tekort. Het programma dat gepresenteerd wordt voor de komende twee jaar lijkt meer een normen en waarden discussie op gang te willen brengen. Het is gedaan met de zondagsvrijheid waar ook Stem van Krimpen meer dan tien jaar voor heeft gestreden.”
Verder roepen de zes partijen op tot verbinding. Hoe precies deze verbinding tot stand komt met de inwoners en oppositiefracties is nog de vraag. Het beoogde college vertegenwoordigt slechts 40%, dus een minderheid van de Krimpense kiezers.
Wilco Slotboom-Zeedijk vervolgt: “Stem van Krimpen als grootste partij van Krimpen aan den IJssel blijft zich onverminderd en constructief inzetten. Kleurrijk Krimpen vinden wij op dit moment belangrijker dan het pluche.”

 

Alle nieuwsberichten