De Stem over het hart van Krimpen

De resultaten van het koopstromenonderzoek 2018 in opdracht van de Provincie liegen er niet om. In de Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel is een flinke terugloop van € 2.7 miljoen, ruim 10% in niet dagelijkse boodschappen.
Stem van Krimpen heeft de afgelopen jaren al vaker aandacht gevraagd voor de winkelleegstand en de aantrekkelijkheid van winkelaanbod. De Crimpenhof is het stadshart van Krimpen. Dat hart klopt niet goed. Het heeft een impuls nodig en alleen de eigenaren van de Crimpenhof zijn in staat te reanimeren.
Saskia Oudshoorn, fractievoorzitter van Stem van Krimpen: “Plannen voor renovatie die aansluiten bij het te ontwikkelen centrumplan voor de Crimpenhof blijven uit. We wensen de Crimpenhof de regionale functie die het verdient; een bruisend stadshart met een mooie mix van horeca en winkels waarop onze inwoners weer trots kunnen zijn.
Met de renovatie van de Korf is een begin gemaakt. Stem van Krimpen is blij met het mooie plan en kijkt reikhalzend uit naar een vernieuwd winkelcentrum.”

Lees hier het Koopstromenonderzoek 2018 Crimpenhof of kijk hier voor het volledige Koopstromenonderzoek 2018

Alle nieuwsberichten