De Donkere Dagen rond Kerst – van onze fractievoorzitter

Normaal gesproken is het al wat somber voor sommige mensen. Vooral voor die mensen die eenzaam zijn. Om je heen allerlei mensen die voorbereidingen treffen voor de feestdagen. Nu plots sinds de laatste persconferentie van de Minister-President is alles een graadje erger voor iedereen. Winkels dicht, geen samenkomsten meer, een mondkapje en een overvolle zorg met alle beperkingen.

Meer dan ooit een tijd om toch op elkaar te letten. Een belletje extra, een kaartje of gewoon een vriendelijk uitgesproken groet. Mooi natuurlijk dat er een vaccin is nu maar ook het effect hiervan duurt nog even.

Dan is wel zo’n berichtje als hieronder ook een lichtpuntje van solidariteit. Niet vragen wat het effect is maar gewoon voor de medemens! Dank.

Zo hoor je meer lichtpuntjes. Voor deze regio is op Facebook bijvoorbeeld een actieve weggeefhoek actief die nu extra hard werkt om minder gelukkigen te ondersteunen en te voorzien van iets extra’s met kerst. Vanuit ons als Stem van Krimpen zijn wij ook blij en trots op dit soort lichtpuntjes door plaatsgenoten.

Wij wensen iedereen een veilig en zoveel mogelijk prettige dagen toe! Het klinkt nu een cliché maar: samen slaan we er doorheen!

 

Groet Wilco Slotboom-Zeedijk,
Een trotse fractievoorzitter van de Stem van Krimpen.

Het Kontakt 22 dec 2020

 

Alle nieuwsberichten