Arnold Poelman fractieadviseur Stem van Krimpen

Veertien jaar zat Arnold Poelman in de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel, waarvan zes jaar als fractievoorzitter van ChristenUnie. In 2016 nam hij afscheid van de Krimpense politiek. Nu keert hij terug als fractieadviseur van de grootste lokale partij: Stem van Krimpen.
Na een aantal zeer prettig verlopen gesprekken besloot Poelman om lid te worden van Stem van Krimpen. Tijdens de viering van het 10 jarig bestaan van de partij, werd hij afgelopen vrijdag aan de partijleden voorgesteld en enthousiast ontvangen.
Poelman: “Na een tijdje begon het toch weer te kriebelen; ik wil graag meedenken en meewerken aan een mooie toekomst van onze gemeente. Ik heb in de raad altijd heel  prettig samengewerkt met de raadsleden van Stem van Krimpen en heb onlangs toenadering gezocht. Plaatselijke partijen zijn volwassen vertegenwoordigers geworden in lokale gemeenschappen. Ik denk ook dat de invloed van landelijke partijen lokaal steeds kleiner zal worden.”
Fractievoorzitter Saskia Oudshoorn: “We zijn enorm blij dat een politiek ‘zwaargewicht’ – want zo wil ik Arnold toch graag noemen – zich aangesproken voelt door onze partij en het programma. Arnold Poelman is een integer, bevlogen en kundig persoon, met oog voor gezamenlijke belangen. Hij gaat ons ondersteunen bij de uitdagingen die voor onze gemeente in het verschiet liggen en ons adviseren over de te volgen korte en vooral lange termijn strategie. We verwelkomen Arnold met open armen en we hebben veel zin in de samenwerking.”
Poelman: “Hun moderne manier van politiek bedrijven bevalt mij en bij die club wil ik horen.”

Alle nieuwsberichten